Hösthelg

Havregrynsgröt hörni, det är faktiskt underskattat! Med rätt tillbehör och ett tänt ljus på bordet så är det en perfekt söndagsmiddag. Det känns som att få en varm kram inifrån.
Och när man är gräsänka, och karln är ute på vift så får man äta havregrynsgröt till kvällsmat! Det är sen gammalt ;) 

Ojoj vilken dag. 
Patrik har kämpat på i trädgården, och jag har repat luciasånger (ja, vi måste börja nu…) o sen blev det dop för fina Freja Björk i Veckholms kyrka, med många fina vänner. 
Underbar dag! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Och igår var vi i Uppsala, körde Escape Room och åt en underbar middag på Miss Voon. Mys och mums och en härlig kväll! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I övrigt så drog jag på mig en rejäl förkylning för typ 2 veckor sen, och första veckan låg jag i feber typ 3 dagar, och sen dess har jag snorat o hostat och låtit som en gammal inrökt tant. 
Coronatestad, och det va negativt. Så helt enkelt en rejäl bondförkylning. Men nu börjar det kännas bättre, och i veckan som varit så har jag kunnat jobba hemifrån. Imorn ska jag dock till kontoret igen, in i vardagen! 

Tiden går fort hörni! Imorgon går jag in i v.25 av graviditeten, vilket innebär att det är drygt 60% gjort och att vi verkligen är i nerförsbacke nu. Herregud, jag hinner inte med! Men lillkillen här inne sparkar för fullt så det går ju verkligen inte längre att neka, det bor nån där inne! Mysigt faktiskt. 
(null)

 Ta hand om varandra!
Puss på er! 



RSS 2.0