Babyfika, grillad korv och stopp i avloppet


Ungefär där har vi ringat in helgen!
En härlig fredagskväll med livestreamat musikquiz och gott bubbel i glaset. En lördag där fantastiska brorsonen kom förbi och snickrade klart trappan till vår uteplats. 
(null)
(null)

Också en lördag där vi fick överraska fina Linn med en väldigt förenklad babyshower, såpass att vi döpte om det till Babyfika. Fint att få ses en stund, äta mängder med kakor, dricka på tok för mycket kaffe och få skratta åt livet. 
Och helgen avslutas sedan med en söndag, innehållandes en skogspromenad till en sjö där det grillats korv och banan med choklad. 
Dock, mindre trevligt, är det totalstopp vi har i avloppet i källaren. Men Spolpatrullen kommer imorgon och förhoppningsvis ska det vara löst rätt snabbt. Ändå lite "spännande" med första husproblemet. Vuxenpoäng! 

I övrigt så har jag hunnit besöka Linda i hennes nya fantastiska lägenhet. Och vi har hunnit bo en natt på Sigtuna stadshotell där vi åt Catarina Königs vinnarmiddag och njöt av livet. Ja ni hör ju, det går ingen nöd på oss. Inte ens ett stopp i avloppet kan få mig på dåligt humör faktiskt! Fantastiska liv! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Puss på er! 

RSS 2.0