Vinter, sjukstuga & skidåkning


Kanske inte exakt i den ordningnen men ändå. 
Här har varit sjukstuga! 
I söndags sprang vi stafett till toaletten och kräktes om varandra. Usch o fy. 
Inte de starkaste katterna i kvarteret vill jag lova!
Om det var matförgiftning eller en sväng av magsjuka är oklart. Huvudsaken är att vi mår bättre! Idag är vi hemma en extra dag för att vara på säkra sidan. Man är ju kanske inte superstark, men vi är nära nu 😉
Tusen tack till Johan och Linda för god grannsamverkan i dessa krislägen! När det behöver handlas proviva och a-fil, då är bra grannar A och O ❤️❤️ 

Annars så är det kallt hörni!
Underbara kalla vackra vintern! 
Jag njuter - inomhus - och tar många fina bilder på avstånd. Kaffet smakar dubbelt så gott idag. Kanske också för att det är första koppen sen i lördags 😉 
Man får göra lite extra fint inne när man inte kan gå ut 🎈
(null)

Vi va i Romme i lördags, med brorsan och brorson. Härlig dag! Massor med barn i backen, men vi fick plats ändå. 
Är det någonstans vi fick i oss något tokigt i matväg så är det dock i Toppstugan i Romme, så jag kommer nog tveka nästa gång vi åker dit... men ändå! Härlig dag 😊
(null)

Nu ska jag pyssla lite mer här hemma, försöka bättra på energin ingör jobbet imorgon och förbereda mig så gott jag kan för mina sista dagar som 29åring! 

Puss på er! 


Jubileum & dyra ljusstakar

Häng med nu!
Idag är det:
1 år sedan vi blev sambos
&
6 år sedan vi träffades för första gången. 
På en fest hemma hos Ingrid, när hon bodde på Torggatan. Micke tog med Patrik dit. Vi pratade väl lite, men det dröjde 2 veckor till innan vi sågs igen. Då på min födelsedag. Och sen började karusellen snurra. 
Äventyret va igång, så att säga :) 

Så, firar vi idag då? 
Nä, inte så speciellt. Vi ska äta tacos om några timmar. Kanske ett glas vin till det. 
Vi firade litegranna i fredags, tillsammans med mina föräldrar :) Vi åt middag på Kajplats 9 i Västerås. Rekomenderas! Otroligt god mat och trevlig service.  Fin känsla, jag blir fortfarande så glad när jag ser/hör Patrik umgås med mina föräldrar. Familjen ❤️
(null)

Jag drog iväg på äventyr idag! Skulle baaaara åka till Blomsterlandet och handla lite frön. Men så ville jag till Möbler & Ting också. Kramade om Markus lite och råkade få med mig 2 svindyra ljusstakar hem. Dom är ju så fina!!! Så vi kan ju säga att jag firar vårt jubileum med de ljusstakarna. 
(null)

Annars har helgen varit lugn. Träning, soffhäng och godhet. Mysigt och skönt! 
Laddar för en ny vecka på jobbet. 2 veckor kvar som 29åring! 

Puss på er! 

Friluft, mindre utslag & kick-off

Söndagskväll. De bästa och värsta kvällarna i veckan tror jag bestämt. 
Bästa för att man får mysa i soffan precis så mycket man vill, men den jag tycker bäst om. 
Värsta för att man vet att helgen nästan är över och att det är en hel vecka kvar till nästa söndagsmys. 
Slutsats: mer mys under vardagskvällarna! 

Till all goa’ som hört av sig och funderat: jag mår så mycket bättre! 
Utslagen är på väg tillbaka, klådan är bättre. Jag tar ingen allergimedicin längre. Och jag ser inte ut som en flugsvamp längre. 
Kan säkert vara placebo-effekt, men jag tror att mycket beror på att Erika hörde av sig med tips på en bra salva och skrubb. Det har varit guld värt! Tack för hjälpen hjärtat ❤️ 

Men jag tar detta som en varning. Att jag måste bromsa. Få kontroll över stressen och ta tag i mitt välmående. Vilket jag gjort. Jag kommer jobba hemifrån någon gång i veckan, jobba lite kortare dagar och fokusera på att göra sånt jag tycker om. 
Patrik är en klippa. Alltså en guldklimp. Fasiken vilket tålamod han har med mig just nu när min energi tar slut väldgt fort om dagarna. Det känns att jag blir tröttare snabbare än vanligt och mitt humör kan växla otroligt fort. Det är svårt för mig men ännu svårare för Patrik. Han är värd ett pris efter detta. 

Fin helg! 
Kick-off i fredags för mitt nya härliga team på DW. Jag hade styrt upp det så att vi gick till Escape Room först och fick samarbeta och lösa problem ihop. Efter det gick vi till Bastards Burgers o åt. Och sen blev det drinkar på Plock och Frenchi innan jag lämnade gänget och åkte hem. Underbar kväll och jag är så glad för att få vara teamleader över detta fantastiska gäng!! 
(null)

Igår blev det zumba! Superkul att få dansa och svettas en timme! Sen blev det en promenad hem till Bresse och en lugn dag/kväll hemma. 
Idag packade vi ryggsäcken med frukt, kaffe och hemmagjorda energibars. Oså begav vi oss ut i solen. Vi började gå runt 9.40 och va hemma runt 12.30. Så lång och underbar promenad! Med fikapaus i solen och kisspaus i skogen. Härliga söndag! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Lite tårta på eftermiddagen gjorde dagen perfekt, Grattis igen Elisabeth! 

Och Grattis Älskade Pappa som fyllde år i torsdags. Jag längtar efter att få fira dig! 

Dags att samla energi för en ny vecka. 
Puss på er! 


RSS 2.0