Idre

På väg hemåt igen.
En weekend går snabbt! Men samtidigt har vi hunnit med så mycket. En helt underbar helg! Idre har tagit bra hand om oss med sol och mycket snö. Lite kallt stundtals, men då har vi fått värma tår o fingrar under en paus med en kopp varm choklad i stugan. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Guldläge att stugan legat så bra till att vi bara kunnat sladda nerför backen och till höger för att komma hem. Sista biten genom djup snö visserligen men då fick man upp värme iallafall! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har nog åkt alla nerfarter Idre Fjäll kunnat erbjuda, fast de svarta backarna har jag låtit Patrik ta själv. Gröna-blå-röda har jag hållt mig till. Och vi har i princip varit själva i backarna! Nypistade nerfarter och i princip inga liftköer alls. Verkligen guld! Vi har kunnat åka precis hur mycket vi velat. Fantastiskt! 

I övrigt så har det blivit många koppar varm choklad, många bastubad och mysiga kvällar. Vi avslutade igår med att äta på Kött&Fiskbaren. Supergott och trevligt, passade som sagt på att fira 4 år som sambos. Grattis till oss, gud va fort åren går! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hem till vardagen nu, jag ska hem till yogamattan. Tant är stel i ryggen och behöver stretcha ut ömma (sällan använda) muskler! 
Puss på er! 

RSS 2.0