Trötthet och Jullängtan.

Inne på 9onde arbetsdagen och börjar känna mig en aning mör. Förkylning, sömnbrist och många övertidstimmar på jobbet gör mig lite mindre charmig just nu. 
Dock så har jag en go’ och glad sambo som köper min favoritchoklad till mig och håller mig igång. 
Snart dags att byta buss i Uppsala, snart framme på jobbet för ännu en lång dag med övertid ikväll. Älskade black friday/julhandel! 

Annars har jag det fint nu, vi åt ju på dryck&mat förförra helgen, lägger ut menyn vi fick, herregudars va gott och mysigt!!! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Oså hade vi ju första halv8 middagen hemma hos oss på lördagen, med Linda och Johan. 
Supermysigt att kunna bjuda in grannarna - och att de råkar vara några av våra närmsta vänner, det är vardagslyx!! 
Helgen som var innehöll jobb som sagt, både lördag och söndag. Men även en liten maskerad på lördagskvällen, samt en liten monopol-kväll hos svärmor i fredags. 
Fin helg det också :) 
(null)

Jag längtar till jul nu. Advent, glögg, julpynt och julgranar. Saffransbullar, ledighet och mys. Det ska bli så otroligt skönt att få gå omkring i mina rosa fårskinnstofflor, tända ljus, läsa Sköna Hem och bara vara. 
Dessutom får vi hämta vår nya bil nästa vecka! 

Jag får lyfta blicken nu o längta framåt, så lättar nog tröttheten lite. 
Puss på er! Datenight, kokpunkten och tidiga mornar

Måndagsmorgon hörni. Det är nått speciellt med måndagar. Der går åt lite extra kaffe, benen är lite extra tunga och livet känns lite extra kämpigt. Tur att det blir bättre under veckan. 

Helgen har varit underbar. 
Patrik bjöd ut på date på Bombance i fredags, mysigt att få lite tid ihop bara vi två.
I lördags åkte vi till Kokpunkten i Västerås. Vi åkte alla rutshbanor, såklart, och myste på relaxen. 3 olika bastu, aromabad, bubbelbad m.m. Helt underbart att få skämma bort sig själv lite. 
Sen åt vi en supergod middag hemma hos Johan, och spelade monopol.
Igår fikade vi hos pappa och mamma.
En fin och glad helg :) 

Nu sitter jag på bussen, back on track i Uppsala. Det kommer bli en lång vecka känner jag. Och jag måste ta tag i träningen nu när foten är hyffsat hel. Tog ut stiften i torsdags så nu får jag gå som vanligt. Dock är jag supersvullen och kommer vara det ett bra tag tydligen. Sneakers for the win, jag kommer inte i något annat :P 
 
Drick mycket kaffe nu! Puss på er! 
(null)


RSS 2.0