Woho!

Åh! Massa kul som bara händer o händer! Finaste vännerna runt omkring.
I tisdags åt jag en härlig middag i hamnen med Markus. Igår blev det våffelkväll hemma hos honom. Vi spanade in "Jack the gigant slayer" & "Oz the great and powerful"
Bra filmer båda två :)

Idag ska det jobbas, håller tummarna för att Emelie o Medina kommer in :) ska äta lunch med mamma, o sen blir det att byta om på jobbet o gå direkt till tågstationen o möta upp Patrik :)
FÖR VI SKA ÅKA TILL VÄSTERÅS O KOLLA PÅ THE SOUNDS :D
Jag sa ju det! ROLIGA saker hela tiden!

På jobbar fredag, sen lite soundcheck med Hanna, o efter det HongThong kväll med Micke, August, Patrik, Erik, Louise & Jocke. Tjohej!
Lördag ska vi inte ens prata om. Kommer bli den bästa dagen på länge ^^ jag bara.. Vill sitta ner o njuta ett tag. För nu känns det så fint. Allting :)

Puss på er!


Hemmaquäll

Fötterna på bordet o virkning i knät.
Den där virkningen jag började på för länge sen. Tog upp den nu o insåg att det ju inte alls är sådär jag vill ha min halsduk! Så jag repade upp allting, o nu har jag börjat om helt o hållet!

Usch vilken tuff dag det va på jobbet idag. Men många bestämda åsikter och känslan av att inte räcka till någonstans. Vissa dagar är det verkligen svårare att hjälpa sig själv upp än andra dagar.
Idag har jag lämnat mig själv på botten, för det blev för många motgångar.
Får försöka ta nya tag imorn.
Om jag nu får sova.
Håll tummarna!

Puss på er!


Måndagmorgon

Härliga nya vecka :)
Fast jag vet inte riktigt vad som har hänt med min sömn? Nån har tagit den, ruskat om den, o gett tillbaka den igen!
Gör om gör rätt säger jag,
För det här funkar inte länge till!

Bra dag igår btw. Mycke studiojobb blev gjort. En tripp till Grillby, en tripp till pappa & mamma, en lång härlig fika med Thor, o sen ännu mer studiojobb med Oskar :) toppen!
Idag har jag hunnit med en morgonpromenad med Maja, o lite hemmahäng. Ska snart gå o jobba.
Ikväll blir det en date med Hanna, yay!

Puss på er!


RSS 2.0