Hemmadagar

Påsken är typ slut nu va?
Har ätit rester från påskbordet idag o godiset är slut. Pappa är i Lofsdalen så jag är hemma hos mamma o håller henne sällskap. Har njutit av solen idag, och slipat alla durkar till båten. Och druckit massor med kaffe. Och ätit tårta.

Påsken har varit fin, rörig och fullfartig. Jobbade igår. Varit ute o träffat massor med vänner torsda, freda o lörda. Dansat med återsken. Varit på gymmet, varit i västerås med Patrik o shoppat loss. Och ätit mycket godis.

Är lite konfundersam, och lite splittrad. Men glad. Önskar bara att energin fanns där. För den tryter.

Nu ska vi dippa morötter, dricka påsköl och spela bingolotto.

Puss på er!


Trött!

Tröttheten är enorm.
Att lägga mig i soffan va kanske det dummaste jag kunde göra. Har ätit litegrann o borde egentligen diska. Ska vara på musik&dansskolan om 25 min, dansträna lite innan Återsken drar igång. O sen ska det övas hela kvällen.

Jag blir lite tokig på mig själv. Igen. Jag skulle ju inte!! O ändå så gör jag. Måh!

Fick iallafall besök av världens goaste påskkärring på jobbet idag. Lycka! <3


Lyxtillvaro

Helgen o början på veckan har verkligen varit lyxiga!
Började i fredas då Nattis o jag va ut o käkade på Vita Elefanten. I lördas va jag ut o käkade på All In, o sen drack vi drinkar- Hanna, Tessan o jag. Igår åt jag värsting våfflor (färska jordgubbar, banan och vaniljglass ) med Markus. O idag hade vi grillpremiär på K8. Maja, Mattias, Markus o jag grillade lyxmat på en tisdagskväll, bara för att vi kunde!

Men annars så jobbas det på. Gymmade igår, och idag.. Det funderas på kläder, texter, danser, stämmor till kommande Återsken showen Get Back.
Det pluggas, nu mycket inom textförfattande. Det äts på tok för oregelbundet och det skrattas för lite. Men snart kickar nog vårkänslorna in så det blir nog ordning på det också.

Nu ska jag sova. Massor!
Gonatt o Puss på er!


RSS 2.0