Tacokväll o bekännelser

Fredag? jaså. Som vilken annan dag som helst säger jag. Jobbar imorn, därför lugnt ikväll. De har varit en fin vecka, mysig kväll i onsdas med fina vänner på All in, middag o musik. Igår, Återsken. Härligt! Ikväll blev de tacomiddag hos mamma o pappa.

O nu tänker jag bekänna de som dom allra flesta tänker o känner. Jag hatar att vara ensam. De är tråkigt o tomt o de finns alldeles för mycke plats för knäppa o konstiga tankar som inte ska vara där. Nej, ensamhet röstar jag nej till. Dock är de inte samma sak- att vara ensam o att vara själv. Att vara själv kan vara skönt. Ensam kan man vara även om man är bland andra. Bah.

Gonatt på er!


Raggsockeblues

Det är ju så förbannat kallt hos mig, att jag sov med raggsockor inatt, o inte kan ta ett steg i min lägenhet utan tofflor på fötterna. Brrrrr! O de är augusti?! Har jag inte frusit ihjäl den här vintern, då ska vi fira hörni!! Ska alldeles strax kasta mig iväg mot jobbet, de finns mycke o göra, men de är också väldigt roligt, såååå många fina höstnyheter just nu, kom o kika o köp! :D Ikväll har vi bokat bord på All in, folk o jag, en liten Återskenträff sådär, fast vi bara är ett litet gäng :) innan dess ska jag pussa på Emelie o Medina. Mys!
Puss på er!!


Tankar som måste ut. Hur nånting hänger sig kvar..

.. Nånting som satt sina spår. Sina sår.
Nånting som egentligen gör för ont o är på tok för tungt att bära med sig.
Men som man ändå släpar runt på livet igenom. Kanske något någon sa när man va liten. Något man inte va med på. Något man gjorde..eller gör..motvilligt. Vem är de som kör egentligen?! De borde ju vara jag som bestämmer hastigheten här? Jag som gör vägvalen. Va "jag kan själv" perioden just bara en period? Skulle behöva gå igenom den igen isåfall, tack. Tror jag sov på just den lektionen.
Jag som egentligen är en plugghäst, en cool sådan. Jag har ju faktiskt körkort. Kanske är dags att jag sätter mig vid ratten. Från o me nu är de jag som kör. Håll i Dig, för jag kör om dig nu!!
Du valde en annan väg. En omväg. En sån där slingrig grusväg. Dom är för de mesta mycke trevligare. Men dom förvillar på vägen o när man väl når målet har man soppatorsk o dåligt tålamod. Nej, nu bestämmer jag att det räcker. Jag kör om nu, i min egna fil. Tack o Gonatt o Puss på er!


RSS 2.0