Måndagsmorgon

Höstkänsla i luften, men inte mig emot. Det är nånting friskt i den höga svala luften, det känns litegrann som en nystart och man kan se tillbaka på den varma sommaren och alla härliga nya minnen man fått. 

Vi mår bra! Här jobbas det på, det är lite turbulent just på arbetsplatsen men det är sådant som är ibland. Jag behöver ibland påminna mig om att jag inte kan få alla att må bra, jag kan inte ta emot allas oro och vända den till något positivt. Ibland måste jag bara backa och värna om min egen positivitet. Annars är det så lätt att man förväxlar sina egna känslor med andras och låter dem påverkas så att man till slut tror att den negativa oron är ens egen. Och där vill jag inte hamna.  Så djupa andetag, meditationsövningar och yoga hjälper mig hålla balansen just nu. Och Patrik. Han är den som drar ner mig på jorden igen när jag svävar iväg med andras oro. Han grundar mig och får mig att se allt med neutrala ögon och perspektiv. 

Och speciellt nu så behöver vi grunda varandra. Vi ska ju gifta oss nästa år så planeringen är i full gång. Men som att vi inte tyckte det va nog så ska vår familj dessutom utökas i januari, vi blir plötsligt 3 personer. Herrejösses, vi ska bli föräldrar! 
Och hur tar vi det då? 
Jo faktiskt med ett otrolig lugn. Vi åker med och ser på det hela med en känsla av trygghet. Det kommer bli kanon det här! Trots att det kanske inte riktigt var tänkt att hända nu, och trots att det kom lite som en chock. Men vi är väldigt lugna i detta. Det känns faktiskt som att alla andra runtomkring är mer uppspelta än vad vi är. Vilket absolut inte betyder att vi inte ser fram emot det. Det känns bara så självklart så vi tar det med ro. Sen har jag nog kanske inte riktigt förstått ännu att det bor någon i min mage, men den pusselbiten faller nog på plats snart. 

Så då förstår ni att det är full fart här hemma! Med bröllop, familjeutökning, arbetsplatsturbulens, och det vanliga vardagspusslet. Tur vi balanserar varandra :) 

Ta hand om er!
Puss på er! 

(null)



RSS 2.0