Halsfluss, skidsemester & bloggtorka

Här sitter jag, i baksätet, inklämd mellan skidor och kaffetermosar med halsfluss, antibiotika och ett relativt gott humör ändå. 
Mot Orsa Grönklitt!
Det ska bli supermysigt att se Amadeus på skidor för första gången, att få mysa i stugan och dricka varm choklad i underställ. 
Men det hade såklart varit ännu mysigare om jag inte hade haft halsfluss… 
Som tur är så verkar grabbarna klara sig, än så länge. Och jag fick antibiotika utskrivet idag så nu är jag liksom på nerförsbacke med detta känner jag. Men ändå, jag hade såklart hellre varit utan…. 

Bloggtorka. 
Det va länge sen nu, senaste blogginlägget alltså. Vad beror det på? Inte brist på idéer på inlägg, vill jag lovar. Varje dag dyker det upp tankar och känslor som jag känner borde skrivas ner, men jag HINNER ju aldrig! Alltså livet med småbarn… vad gjorde man med all tid innan?! Väldigt klyschig mening, men så sann! 

Men vi mår bra tycker jag, i övrigt. Förutom att vi hamnat i nått vardagshjul som bara snurrar på. Jobb, förskola, förkylning, matlagning, kvällsrutiner. Gud vad vi behöver vår nu!
Värme, sol, glass och lite framtidshopp! 

Amadeus har ju fyllt 2 också! 
Herregud… vilket dåligt samvete jag haft för att jag inte styrt upp något kalas. Vi firade honom parallellt med min pappa i lördags och med svärmor i söndags, Amadeus fyllde ju i måndags, så då firade vi bara hemma med paket och vårrullar som födelsedagsbarnet absolut ville ha.
Kalas får vi ha nästa år tänker jag. När han själv vet vad kalas är. Eller så. 
Men, det innebär ju också att jag varit mamma i 2 år. 2 ÅR?! Jisses… med alla känslor det innebär… 

Jag lovar. Jag ska börja skriva ner alla tankar, känslor och idéer som kommer upp emellanåt och börja blogga i ena änden. Vardagen hörni, alla små egenheter man stöter på när man lever i en relation med småbarn. Strumpor på golvet, brist på vuxentid, känslan av att inte räcka till FÖR NÅGON, allra minst för sig själv men ändå inte förstå hur man ska kunna göra annorlunda för att ändra den känslan, ägglossning med hormonsvängingar som ALDRIG varit större, tankar på att man ska laga mat från grunden men ändå ÄLSKAR mamma scans köttbullar, paniken som uppstår när fjärrvärmeräkningen kommer samtidigt som vabbdagarna blir fler och fler. 

Ja ni hör ju. 
Här finns material till en bok. Typ. 

Men nu ska jag först ta mig igenom en skidsemester med halsfluss. 
Puss på er! 
(null)



RSS 2.0