Lycklig

Den känslan kan verkligen bara ramla över en.
T.ex när man, för en minut, bara mår helt bra.
Ni vet, när det sprider sig som en varm känsla i kroppen, inget gör ont, magen är inte uppsvälld och gasig, man är på bra humör och livet känns härligt. Den minuten av total lycka!
Eller som igårkväll, hemma hos Sanna under en spelkvällsturnering och jag ser mig om runt bordet på alla fina personer i rummet. Tar en klunk prosecco, ett popcorn, känner mig fin i håret och är omgiven av dessa underbara vänner. Den lyckan! 
Eller som idag när jag planterade om mina 24 tomatplantor, får jord under naglarna, solen skiner och jag visualiserar när jag kan plocka solmogna tomater. Lycka!
Eller som i fredags, när man får ta ut sin brorson på burgare och öl. Nyss fylld 18 år och så otroligt inställd på att ta sig an vuxenvärlden, men ett förnuft som jag definitivt inte hade som 18åring. Lycka!
Eller som senare idag, när jag går runt på Ica Maxi med min sambo. Hör honom gå och nynna på "Kasper, Jesper och Jonathan" på andra sidan kyldisken. Ser honom noga välja ut de oliver han vill ha till söndagstacosen och scannar en påse Lakritsfudge bara för att han vet att jag är sugen på dom idag. Det är bannemig den finaste lyckan av dem alla. 
Lycka för mig är väldigt sammankopplat med trygghet, vänskap, kärlek och välmående. 
Det är kanske samma för alla. 
Men när jag känner mig fylld av de 4 känslorna, då är jag lycklig. 
Och där jag är just nu så glimtar lyckokänslan till väldigt ofta. 
Tack alla som bidrar till min lyckokänsla, evig tacksamhet och hoppas jag gör detsamma för er! Livet är fantastiskt! 

Ta hand om varandra!
Puss på er!
(null)



RSS 2.0