Julen & Året 2021

God fortsättning på er! 
Hoppas julen varit lugn och mysig, fylld med gott att äta och tända ljus. 
Min har varit det iallafall! 
Här har firats i dagarna 4, med olika delar av familjerna, det blir ju lätt så. Men det är bara mysigt! Själva julafton blev hemma hos mina föräldrar i år, med god mat och många diskussioner - som vanligt. Härlig dag/kväll! 
(null)
Året 2021 hörni, återigen - vilket år! 
Pandemin har varit närvarande hela året, men det känns dock som att den *peppar peppar* håller på att ebba ut till en typ influensa eller liknande. Och det är ju där vi kommer hamna till slut, så det är bara att hålla i och ta vaccin när det erbjuds. Man har liksom lärt sig leva med detta nu, så det känns inte alls lika tungt som förra året.

Ordet jag valde för 2021 var Balans. 
Och ja, det höll väl fram till första juni när jag insåg att jag var gravid, haha! 
Sen blev det en tid med turbulens och obalans, innan jag lyckades samla ihop mig igen. Och det är ju kanske inte så konstigt, med tanke på att graviditeten absolut inte var planerad, eller ens fanns med i horisonten för detta år. Många av er vet ju att det knappt funnits med i planen alls. Men det blir ju inte alltid som planerat, och det blir ju bra ändå! Nu har vi landat i det, men jag ska vara ärlig och säga att vägen absolut inte varit spikrak och jag beundrar de människor som älskar att vara gravida. Jag längtar efter att få tillbaka min kropp, både fysiskt och psykiskt. Det har varit lite för mycket oro, tankar, hormoner och kroppsrelarerade funderingar på sista tiden. Nu är det ca 1 månad kvar, och jag håller tummarna för att vi är friska så Patrik får följa med på förlossningen. Jag börjar känna lite oro inför den allmänt, men det är väl bara sunt tänker jag. Det ska ändå ut en människa. 

2021 annars då? 
Jo men som vanligt, mycket kärlek, vänner och upptåg. Tokigheter och roligheter. Vi är så bortskämda med att ha så mycket kul omkring oss! Och barn har det fötts! Lilla Julius, Freja, Nils och Jack har kommit till världen. Herrejösses så härligt! 
Nu laddar vi om inför 2022! 
Och det är faktiskt 2 ord som får följa med mig in i 2022; Familj & Kärlek. 
Familj säger sig självt kanske, vi ska ju utöka vår familj med 1 person till och där blir det till att pussla ihop det lilla livet med oss. 
Kärleken kommer kanta hela 2022, med bl.a ett härligt bröllop i juni. Men jag vill också fokusera på att ge mig själv kärlek i år, att ge Patriks och min relation kärlek, samtidigt som den nya lilla människan sjävklart ska få kärlek. Och alla vänner och familj runtomkring. 

Här kommer som vanligt en bildkavalkad för året som gått. Njut! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ta nu hand om er de sista dagarna på 2021! 
Puss på er! 


RSS 2.0