Gravid, osådär…

Godmorgon! 
Här är man nu, gravid i 7e månaden, det är mindre än 90 dagar kvar och jag mår fortfarande bra fysiskt. Vilket känns fantastiskt! Nästan lite overkligt fortfarande eftersom kroppen känns så pigg o stark! 
(null)
Vi får se efter yoga-passet ikväll, för flåset och muskelstyrkan är inte riktigt vad de varit, men det får man nog ha lite överseende med! 
Psykiskt så påverkas man ju självklart av barnmorskebristen (även om det inte är något nytt) och jag tänker verkligen på alla kämpande barnmorskor! Heja er! Jag vet ju att ni kommer ta hand om mig på bästa sätt, men ändå blir det att man mentalt ställer in sig på lite kaos. Försöker vara beredd på lite vad som helst, så får vi hoppas att allt går bra. I övrigt så är det lite tankar som maler just nu, men det beror nog på alla hormoner i kroppen och allt som händer. Yogan hjälper även där. 
(null)

I helgen som gick var det babyshower för Josefine, mysigt! Massor med kakor och fina vänner!
(null)

(null)

Patrik och svärfar har dragit klart all el i huset så nu väntar vi in elektrikern som ska koppla ihop allt, så har vi ett jordat hus sen! Sikken lyx! 
Det tränas på inför julkonserter och luciatåg, denna tid på året brukar fyllas av Stilla natt och Sankta Lucia. Underbart!! 
Provade ut ett lucialinne i söndags, där magen BORDE få plats, men det återstår att se! Annars får vi skarva! 

Och icke att förglömma, min bättre hälft har även fyllt år! Och firats i en vecka i sträck, i princip, han skulle nog kunna fira en månad om han fick! 
(null)

I helgen som kommer ska vi till Gotland, Patrik o jag. Ska bli himlans skönt att komma iväg lite. Vi ska planera bröllop, äta gott och mysa i Visby med varm choklad. 

Ta hand om er därute! 
Puss på er! 




RSS 2.0