Västkusten

Hemma efter några intensiva dagar på vägarna. En roadtrip är aldrig fel! 
Denna gång blev det västkusten. 
Efter en övernattning i Jönköping för att komma närmare målet, så kom vi i söndags till Ästad Vingård. En vinvandring och en vinprovning väntade. En egen bastu på rummet och en 15-rätters middag på Restaurang Äng. Verkligen fantastiskt! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndagen bjöd på fina småvägar, mysiga stopp, lunch i Varberg och spöregn i Göteborg. Till slut var vi framme vid nästa stopp: Marstrand. Här blev det äventyr i Carlstens Fästning, promenad på kullerstensgator, god middag och spa. Vi hann även med ett dopp i havet. Kallt men gött! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

På tisdagen var målet Nordens Ark. Vi tog en omväg över till Tjörn och Orust på vägen, så fina vyer och ställen att se! Väl framme så var vi taggade till tusen på att se tigrar, vargar och andra härliga djur. Och oj vad djuren bjöd till! Trots att vi fick ge upp att se lodjur (efter 45min vid deras hägn) så var vi ändå nöjda. 
En god hamburgare och en kall öl på kvällen så sov vi gött på Nordens Arks hotell, granne med alla vilda och tama djur.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Och igår morse packade vi ihop snabbt och körde den sista biten till Smögen. 
Vi var ute på klipporna innan vi knappt hunnit parkera bilen. Smögenbryggan, glass, färska räkor på klipporna, spa och god mat fick avsluta vår roadtrip. En sån fin avslutning! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Idag har vi kört den mindre charmiga vägen hem från Smögen. Hem till verkligheten. Men det är inte fy skam här heller. Direkt ut på upptäcksfärd i trädgården, kunde skörda lite ärtor, gurka, hallon, vinbär och lök. Paradis! 

Imorn är det äntligen dags för invigning av vår uteplats. Som vi längtat! Så imorn ska vi fixa och dona för att få allt fint och härligt tills vännerna kommer. 

Livet är härligt! 
Puss på er! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0